szabásminta szerkesztő program

Szabásminta szerkesztő program – szervíz megoldások

1. Szabásminta szerkesztő programmal készülő sablonok

Szabásminta szerkesztő program alkalmazásával, komplett ruházati gyártást biztosítunk a mintázástól kezdve az alábbi szolgáltatásainkon keresztül: szabásminta készítés, mintavarrás, szériázás, beszerzés és gyártás.

A ruhagyártás alajpa egy jól elkszített szabásminta segíthet a számos akadály elkerülésében, mellyel sok nagyobb és kisebb ruházati gyártó egyaránt szembe kell, hogy nézzen a teljes Fejlesztési / Prototípus készítési folyamat során. Az egész a megfelelő forma kialakításáról szól. Szabásminta készítése műszaki leírás alapján, mintadarab vagy alapsablon a kezdő prototípushoz. Miután a teljes feladat véget ért és elvégezük az szabásminta elkészítését egy adott vásárló számára, az ügyfél könyvtárát külön-külön modellek és terítékrajzok alapján is karbantartjuk.

2. Prototípus készítése szabásminta szerkesztő program segítségével

Küldje el nekünk az anyagot és a kiegészítőket a műszaki leírással együtt. A többit bízza ránk. Ezen felül virtuális prototípus szolgáltatásunkat is használhatja a ruházat illeszkedésének és kinézetének meghatározásához.

3. Virtuális prototípus készítés / Mintázás

Korunk ruházati iparában az idő pénz, és az az, amiből mindig hiány van. Gyorsítsa fel a mintajóváhagyási folyamatát, élvezze a 3D szolgáltatások előnyeit az illesztések jóváhagyásához. Nincs szükség mintakészítéshez a kezdeti jóváhagyásokhoz, hagyja jóvá az illeszkedést és a ruha kinézetet online egyetlen valódi minta legyártása nélkül. A 3D technológiát alkalmazva a tényleges anyag tulajdonságokkal dolgozunk és (az ügyfelek vagy vásárlók kikötéseinek megfelelő) manökenek segítenek a szimulációban, hogy a legjobb eredményt kapjuk. A minta minden hibája látható és azt követően elvégezzük a szükséges javításokat és kidolgozzuk az első ténylegesen illeszkedő és problémamentes mintát. Szóval, még mindig gondolkozik? Projektmunka mintavétel, Ruha Mintázás szolgáltatások, Mintázás szerződés, Mintavarrás, Virtuális prototípus-bemutatás / vonalkészítés, Mintafejlesztések, A mintaszoba hatékonyságának javítása.

szabásminta szerkesztő program

4. Szabásminta szerkesztő program alkalmazása szériázáshoz

Végeztesse el az szériázást rendkívüli műszaki színvonalon dolgozó csapatunkkal. Legyen túl a napokig is eltartó szériázási folyamaton órák alatt. Használja ki a legjobb szériázó szolgáltatást. Műszaki szériázó szolgáltatás. Gyors szériázó szolgáltatás.

Férjen hozzá különböző méretek mintáihoz méretkészletének kiegészítése érdekében. Európai és amerikai méretekkel is dolgozunk és együttműködünk ügyfeleinkkel a bármelyik modellre vonatkozó szériázási szabályok megállapításában illetve követjük szériázási előírásaikat. Napokba telik a manuális szériázás a számos részből és méretből álló különböző modellek esetében, végezzen a szériázással és szerezze meg a sablonokat néhány óra leforgása alatt CAD szolgáltatásunk segítségével.

5. Szabásminta szerkesztő programmal terítékrajz készítés & automatikus felfektetés

Az anyagköltség a ruha összköltségének 60-70%-ért felelős. Minden megspórolt mm közvetlenül megjelenik a pénzügyi kimutatásokban. Automatikus teítékrajz készítő szolgáltatásunkat költségkalkulációkhoz és sablonokhoz is használhatja.

Az anyagköltség napról napra emelkedik, gyakran csupán a versenyképesség megtartása érdekében válunk meg vásárlóktól. De miért hagyjuk, hogy így történjen, mikor lehet egy megbízható partnere, aki segít Önnek megszerezni az üzletet. Takarítson meg anyagot a gyártási folyamat során a leghatékonyabb felfektetéssel és élvezze a befektetés hozadékait.

6. Szabásminta szerkesztő program implementáció, tréning és tanácsadás

A Ruha CAD-nél tisztában vagyunk vele mennyire fontos, hogy a különböző részlegeken kialakuljon a legjobb gyakorlat. Élvezze implementációs szolgáltatásaink előnyeit és gyorsítsa fel a piacra lépést a legújabb CAD eszközök használatával.

7. Szabásminta szerkesztő programmal készült fájl konvertálás, nyomtatás és sablonvágás

Nem számít melyik CAD rendszerrel készültek fájljai. Mindet megnyithatja vagy kinyomtathatja. A fájlátalakító szolgáltatásunk a népszerű CAD formátumok bármelyikében (több, mint 20 formátum) képes megnyitni fájlokat írásra és olvasásra egyaránt. Biztos lehet benne, hogy minden vevő vagy ügyfél perceken belül pontosan ugyanazt a mintát kapja meg (alap minta vagy osztályozott és illesztett minta). Nincs többé szüksége papír alapú minták küldözgetésére.

Main Menu

Üzenet küldése