Bemutatkozás, tanácsadás és technológiai audit

Speciális képzési szolgáltatások, és optimalizálás a legjobb teljesítmény eléréséhez

CAD/CAM rendszerek és modern szabászati rendszerek megvalósítása

A modern technológiák gyors és hatékony megvalósítását kínáljuk

A CAD/CAM rendszer vagy a modern szabászat megvalósításához szükséges  a beszállító tapasztalata, megfelelő erőforrások és rendezett cselekvést igényel. Meg kell adnia a célkitűzéseket és a méréseket, ütemeznie kell a folyamatokat, és ki kell jelölnie az egyes feladatokért felelős személyeket. A végrehajtás összetett vállalkozás, ezért nagyon fontos az ellenőrzött cselekvési módszertan.

Az Ruha CAD rendszer és a DIVATTECH cég által kínált modern szabászati eszközök garantálják az ellenőrzött fejlesztési módszertant – a projekt sikerének biztonságát és a vásárlás előnyeinek maximalizálását. Hosszú távú tapasztalatunk mind a nagy, mind a kisebb vállalatok és projektek terén garantálja a kiválasztást és a szükséges intézkedések hatékony elvégzését.  Az általunk nyújtott szolgáltatások szintje minden bizonnyal megfelel az Ön elvárásainak.

Jól megvalósított beruházások, a megfelelően előkészített ajánlat kiválasztása járul hozzá a versenytársakkal szembeni lépéselőnyhöz.

Tanácsadói és technológiai támogatás

A legjobb megoldások és technológiai támogatás kiválasztása

  • Rendelkezünk a megfelelő szaktudással és emberi erőforrással ambiciózus projektek megvalósításához
  • Megmutathatjuk a fejlődés irányait, és kiválaszthatjuk a megvalósításukhoz a legjobb és leghatékonyabb módszereket
  • Termékeink széles választéka garantálja a helyes választást
  • Tudjuk, és folyamatosan bővítjük ismereteinket a trendek és a versenyképes megoldások témájában
  • Egyénileg közelítjük meg az ügyfelek igényeit, megoldásokat hozunk létre a további fejlesztésre

Technológiai audit a megvalósítás előtt és után

Segítünk a technológiai vállalkozás vagy a vállalat részlegének jelenlegi állapotának felmérésében

A technológiai audit a technológiai vállalkozás jelenlegi potenciáljának értékelésére, az alkalmazott eljárásokra, valamint a gyenge és erős oldalak azonosítására vonatkozik a vállalatok versenyképességének növelése érdekében. A technológiai audit elengedhetetlen szakasz ahhoz, hogy a vállalat megszerezze az erős piaci pozíciót, a termelés és / vagy a nyújtott szolgáltatások hatékonyságát, és ennek következtében növelje a vállalat profitját.

Az ellenőrzés szakértők által nyújtott szolgáltatás, főként termelő vállalatok számára. A szakértők a szolgáltatás részeként ellenőrzik azokat a gyártókapacitásokat és technológiai vállalkozásokat, amelyek jelenleg a vállalat állapotot és a piac igényit jellemzi. Az ellenőrzés a vállalkozás gyenge és erős pontjainak azonosítását is jelenti, amely a dolgozók, az infrastruktúra és a vállalat know-how értékelése alapján történik.

Ez egyúttal becslési módszer is a technológiai potenciál, az alkalmazott eljárások és a lehetséges igények szempontjából.

Általában külső ipari szakemberekkel végezzük az elemzés folyamatát. A vizsgálat az auditálandó vállalat igényeihez igazodik, mindig tartalmazza a gyártási folyamat elemzését, a meglévő és lehetséges technológiai problémákat, a vállalatnál alkalmazott kulcsfontosságú technológiák elemzését, és a fogyasztásuk szintjét. Valamint a vállalat technológiai profilját a versenytársakhoz képest.

Az elvégzett technológiai audit után a szakember bemutatja a vállalat aktuális állapotát tartalmazó jelentést és a vállalkozás fejlesztésének irányaira vonatkozó javaslatokat (különösen az új technológiák bevezetése, alkalmazása szempontjából).

A jelentés tartalmazza a további intézkedések ajánlását, valamint megjelöli azokat a területeket, ahol a vállalkozásnak szüksége van a támogatásra, és azokat a területeket, amelyek a későbbi fejlesztés alapjául szolgálhatnak.

A bevezetés utáni ellenőrzés lehetővé teszi annak megállapítását, hogy az új technológiai megoldások bevezetése sikeresen befejeződött-e, és az új technológia alkalmazása hetékonyan működik illetve megfelelő a kihasználása, esetleg szükség van-e további lépésekre a bevezetett rendszer hatékony működéséhez.

Main Menu

Üzenet küldése