AZ ÖN PIACA

A hatalmas kapcsolatrendszerrel fogyasztók örökre megváltoztatják a divatipart

A divatipari ügyfelek ma már egy gombnyomással a világ bármely pontjára eljuthatnak. Folyamatosan keresik az újat, igényeset és a megfelelő minőséget, az etikus termelést és szállítási időt. A divat világörökre megváltozott – ma a fogyasztó adja az irányt.

A DIVATIPAR KIHÍVÁSAI

Mindig egy lépéssel a versenytársai előtt szeretne járni? Mire van szüksége?

Termelékenység növelése

A trendek gyors ütemben változnak. Átfogó kollekciókat kell több modellváltozattal és minegyikhez variációhoz prototípust készíteni.

Piacra jutási idő csökkentése

Ha a fast fashion irányzatban tevékenykedik, a lehető legrövidebb idő alatt kell a kollekciókat legyártani.

Visszáru minimalizálása

Kínáljon ügyfeleinek olyan modelleket, amelyek megfelelően illeszkednek célcsoportjának tesalkatára. Így elkerülheti az online visszaküldéseket és az ezáltal keletkező esetleges bevételkiesést.

Lehetőség felkínálása az egyedi gyártásra

Alakítson ki rugalmas ellátási láncot, csak így tudja kielégíteni az egyedi gyártásra irányuló igényeket melynek szükségessége egyre nő.

Digitalizálja folyamatait

Minden energiát az adatokhoz. A digitalizált folyamat lehetővé teszi az ellátási lánc, az adatok teljes átláthatóságát. Így gyors és intelligens munkavégzést valószthat meg.

MIÉRT A RUHA CAD?

Egy partner, aki mélyreható divatszakértelemmel rendelkezik  a  divatipar területén

A Ruha CAD termékkínálata lefedi a teljes gyártás-előkészítést, a tervezéstől a szabásig. Divatspecifikus megoldásaink több mint 10 éves szakmai tapasztalaton alapulnak. Az általunk alkalmazott technológiákat világszerte használják designerek,  kiskereskedők, gyártók és márkák minden szegmensben, a luxustól a konfekció gyártásig.

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Main Menu

Üzenet küldése