OLVASHATÓ FÁJLOK… EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

PONTOS SZKENNELÉS

SZABÁSMITA DIGITALIZÁLÁS

A VILÁG SZABÁSMINTÁK NÉLKÜL NEM MÓKÁS

Jól ismeri azt a érzést, amikor keményen dolgozik a szabásmintákon, és mindegyik kárba vész bizonyos katasztrófák miatt. A legkorszerűbb mintázat-digitalizáló technológiánk megmenti Önt ettől, így értékes szabásmintáit biztonságosan őrizheti meg a későbbi felhasználás érdekében.

cad prograok szabásminta raktározás függesztev gyártáshoz

MIÉRT KOCKÁZTATNÁ A DIGITALIZÁLÁST EGY DIGITALIZÁLÓ TÁBLÁVAL?

Számos iparág, divattervező és szabásminta szerkesztő használt digitalizáló táblát munkahelyén vagy az iskolában évekkel ezelőtt. A digitalizáló táblák évtizedek óta léteznek, azonban akkoriban ez volt az egyetlen módszer a minták digitalizálására. 

 • A digitalizálás technológiája ma sokféleképpen fejlődött és több ponton is meghaladta a technika a digitalizáló táblákat:
 • A digitalizáló táblák lassúak a pontról pontra történő digitalizálási folyamat miatt.
 • Egy modell digitalizálása körülbelül 1-2 órát vehet igénybe attól függően, hogy milyen formátumban digitalizálják, szemben a legkorszerűbb digitalizálási technológiával – amely 20-30 percig tart. 
 • A digitalizáló táblák nem mindig tudják pontosan digitalizálni a mintákat, a digitalizálás a kéz mozgásával történik, amellyel a digitalizáló kurzort is szükséges tartani.

SZABÁSMINTA DIGITALIZÁLÓ SZKENNER

Minden beolvasott szabásmintát pontosan digitalizálunk…tiszta, tökéletesen mért digitális vonalakkal. A digitalizálási folyamat után az Ön mintái bármilyen ismert CAD programmal olvashatók lesznek, amelyeket a ruha- és ruházati piacon alkalmaznak. Felkészítjük és elindítjuk Önt ezen az úton, Önhöz méltó profi módon. 

Szabásminta beolvasó technológiáink megszüntetik a pontatlanságokat. Ugyanolyan fontos…miután a szabásmintákat beolvasta és digitalizálta, nem lesz többé szoftver kompatibilitási problémája. Gondoskodunk arról, hogy az Ön által használt CAD rendszer minden alkalommal megnyissa a digitalizált mintákat anélkül, hogy bármiféle frusztráló és időigényes probléma felmerülne. 

A minták digitális formátumba konvertálásakor pontos szkennelési módszereket kell követni, máskülönben rengeteg frusztráció érheti Önt. Szkennelési módszerünk biztosítja, hogy minden zökkenőmentesen menjen. 

 Az online digitalizálási szolgáltatás mindenki számára elérhetó(itt elérhető)

SZABÁSMINTA DIGITALIZÁLÓ PROGRAM

A szabásminták digitalizálása a szabásminták készítésének és a gyártás-előkészítés szerves részét képezi. A szabásminták digitalizálása és a minta beolvasása legyen az papírból, kartonból vagy műanyagból.  Az  elkészítés folyamata során olyan digitalis ábrákká alakítják őket, amelyeket biztonságosan és kényelmesen el lehet menteni a választott CPU-ra vagy a felhőbe, jövőbeni felhasználás céljából.

A mintát számítógéppel támogatott tervezési (CAD) rendszerbe szkenneli, olyan mintázat-digitalizáló szoftver segítségével, amely megőrzi az eredeti dizájnt és formát, és bármikor szerkeszthető és használható.

Digitalizálja Ön is szabásmintáit!

..TÁSKÁK, KÖPENYEK, VÁLLTÁSKÁK TÁSKÁK, PÉNZTÁRCÁK, SZABÁSMINTA DIGITALIZÁLÁSA

Fashion kézitáskák, pénztárcák… Szabásminta digitalizálása (Itt elérhető

…BÚTOR/KÁRPIT SZABÁSMINTA DIGITALIZÁLÓ SZKENNER

Szabásminta digitalizáló szkenner kanapéhuzatokhoz, heverőkhöz, párnákhoz, függönyökhöz, asztalokhoz… és bármi máshoz, amire gondolni tud – pontosan és gyorsan digitalizáljuk!

 

Bútor kanapéhuzatok, ülőgarnitúrák … Szabásminta szkennelése(ne késlekedjen)

AUTO BELSŐ FELSZERELÉS, ÜLÉSHUZAT … CAD SZABÁSMINTA DIGITIZÁLÓ

 

Az autóipar kiszolgálására is rendelkezésre állunk – különösen, ha azt szeretné, hogy digitalizáljuk az autó padlószőnyegeit, az üléshuzat szabásmintáit, a természetes szálas szőnyegeket, és a Hard Tops fedélzet-készleteket…

… ORVOSI, KÓRHÁZI KÖPENYEK, SZABÁSMINTA DIGITALIZÁLÓ SZOFTVER

Orvosi szabásminta digitalizáló szolgáltatások orvosi táskákhoz, kompressziós zoknihoz, női laborköpenyekhez, férfi laborköpenyekhez, ápolói papucsokhoz…

Korszerű CAD digitalizáló technológiánkat az orvostechnikai ipar alkalmazza, akiknek digitális mintákra van szükségük orvosi köpenyeikhez, nagyobb méretű köpenyekhez,orvosi ruhákhoz és ápolói szoknyákhoz.

Kórházak, amelyeknek kórházi köpenyt, betegköpenyt, eldobható cipőt, kötényt, kesztyűt kell felvenniük… Ez a szolgáltatás részesülhet előnyben, és akár ma segíthetünk benne.

… IPARI ÜVEG, FÉMSABLONOK, CAD MINTÁZAT DIGITALIZÁLÁSA

Tűzfalak, egymásba illeszkedő biztonsági táblák, alátét lemezek, csavaros lemezek, üveglapok, üvegajtók, matt üveg, irodai üveg válaszfalak, ipari üvegtermékek, elektromos vezetékek

A tartós szakmai kapcsolat építése itt kezdődik.

SZABÁSMINTA DIGITALIZÁLÁS INGEK ÉS FELSŐRÉSZEK

A szabásminta digitalizáló szkennerünkkel ing és felső mintáit átkonvertálhatjuk digitális fájlokká. A modell digitalizálásával gyorsan szériázhatja a szabásmintáit, kinyomtathatja a gyártáshoz, vagy el is tudja adni szabásmintáit.
A digitalizálási folyamat elsődleges célja, hogy szélesebb körű felhasználást és lehetőségeket biztosítson a szabásminták használatához és tárolásához. Fogjuk az ing szabásmintáját, átvizsgáljuk, digitálisan összeállítjuk az ing  modellt, készítünk egy szabásminta fájlt… és az ing szabásmintája készen áll a nyomtatásra.
Ezt elég könnyű leírni … de ezer módon lehet félreérteni. És számíthat ránk, abban, hogy megértse, időt és pénzt takarít meg, és megspórolhatja a nem megfelelően digitalizált szabásminta csalódásait.

Hagyja, hogy szabásminta digitalizálizáló szkenner digitalizálja pontosan az összes szabásmintáját, amit ma tervez!

CSÖKKENTHETI A NADRÁG ÉS A RÖVIDNADRÁG CAD DIGITALIZÁLÓJÁNAK KÖLTSÉGEIT

Küldje el nekünk az összes nadrág szabásmintáját, és örömmel konvertáljuk azokat, így beolvasott és digitális fájlokká alakítotjuk az Ön számára. Annak érdekében, hogy költségei alacsonyabbak legyenek, azt javasoljuk, hogy küldjön nekünk egyszerre sor többféle mintát, amelyekre Önnek szüksége lehet… és ezeket együtt tudjuk elkészíteni.
Olyan CAD programra szkennelünk, amelyet széles körben használnak a ruhaiparban. Ezért a digitális nadrágmintáit teljesen optimalizálták a használatra. Ennek eredményeként vállalkozása hatékonyabban fog működni.

Pontos és költséghatékony nadrág CAD digitalizáló (Miért várjon?)
Minta digitalizáló nadrág és rövidnadrág
Kezdje el ma!

HATÉKONY SZOKNYA DIGITALIZÁLÓ SZOFTVER

Vegye fel a kapcsolatot velünk, és azonnal megkezdhetjük a szoknya szabásminták digitalizálását. A szabásminta digitalizáló szoftverünk hatékony és eredményes módja a konfekció gyártásának, és a szoknya szabásminták digitális fájlokba történő tárolásában.
A modellek alkatrészeihez megadja  nekünk a szálirányt, az alkatrészek megnevezését, a darabszámotszámot, a méretet, az anyagot és a hozzárendelt modellszámot. És rögtön megkezdjük a digitalizálási folyamatot az Ön számára. Tegye meg az első lépést, küldje el nekünk a szoknya szabásmintáit, és a többit mi elkészítjük.

Intelligens szabásmint digitalizáló szoftver (Szoknya digitalizálás, most)

SZABÁSMINTA DIGITALIZÁLÁS
NŐI RUHA

Ilyen egyszerű szolgáltatásokat igenybe venni a ruhák digitalizálásához: Ön küld nekünk egy fotót a szabásmintákról. A modell minden alkatrészére írja rá a szálirányt és az alkatrész darabszámát.
Mindegyik szabásmintához mellékeljen alapanyag mintát és a leírást! Ellenőrizze, hogy megadta-e a megfelelő modellt!

A szabásminták digitalizálását szakképzett szerkesztőink végzik CAD szoftver segítségével.

És voila! A szabásmintáját már digitalizáltuk is.

Bizonyos ruhadarabok – például a maxi ruhák, melltartók és koktél ruhák – a szkennelés után szükség lehet kisebb módosításokra a CAD rendszer mintáin. Az ilyen módosítások szükségesek a ruhák hatékony másolásához. Szakembereink felismerik ezeket a szükséges szerint ezt korrigálják!

Számíthat szakértőink professzionáis szabásminta digitalizálására (Itt)

SZABÁSMINTA DIGITALIZÁLÁS
BIKINI ÉS FŰRDŐRUHA

Digitalizálási és mintaolvasási szolgáltatásaink kezelni tudják az összes bikini mintát, amelyet Ön megtervezhet. Adja meg nekünk a 2D-es papírmintájának fényképét, és a mintaszkennelő digitalizáló CAD rendszerünkkel digitalizáljuk.

Eljárásunk megőrzi az eredeti bikini kialakítását és méretét. A digitalizált formatervezési minta elérhetővé teszi a bikini szerkesztését és tökéletesítését, ahogy Ön jónak látja.

A minták digitalizálása a termelés fontos lépése. Ha nem hajtják végre helyesen, akkor a minták digitalizálásának pontatlansága katasztrofális eredményeket eredményezhet a gyártósoron. Nem akarjuk, hogy ez történjen Önnel! Tudjuk, hogyan lehet minden alkalommal jól végrehajatani.

A mintázat- szkennelő és digitalizáló rendszerünk megbízható és pontos, és egy kulcsfontosságú lépés, amelyet megvalósíthatunk vállalkozása számára.

KAMERA DIGITALIZÁLÁS

DIGITALIZÁLÁS FÉNYKÉP ALAPJÁN…

A Grafis mintázat- szkennelő és digitalizáló és a fényképes mintázat digitalizáló szoftverünk a következőt nyújtja Ön számára:

 1. Digitalizáló szoftverünk kompatibilis az összes főbb CAD CAM rendszerrel.
 2. Pontos, valós vektorgrafikus rajzot kap a beolvasott mintákból.
 3. Gyors szabásminta digitalizálás.
 4. Bármikor felhasználhatja digitalizáló szolgáltatásainkat…

A legkorszerűbb szabásmint szkennelő és digitalizáló. A  fényképes szabásminta digitalizáló szoftverünkkel digitalizálni tudjuk az összes ruhaipari, autóipari, és fém sablonokat, ipari üveg, bútor, étteremi, orvosi és egyéb ipari szabásmintákat a legnagyobb pontossággal, és felülmúlja a legtöbb hagyományos asztali mintázat digitalizálási módszert és a minták kézi digitalizálási módszereit, amelyeket még ma is használnak.

SZABÁSMINTÁK DIGITALIZÁLÁSÁNAK LÉPÉSEI

1. LÉPÉS: SZABÁSMINTÁK ELŐKÉSZÍTÉSE

A szabásmintákat egy referencia téglalpon kell elhelyezni, amelynek a méretét pontosan fel kell tüntetni, vagy a képhez csatolni.
A referencia teglalap lehet vonal, vagy egy szines karton oldala. A szabásmintákat rögzíteni kell egy meghatározott sík területre pl. lapra ragasztani (átlátszó ragasztóval), vagy mágnestáblára rögzíteni.
A szabásmintákat szálirány szerint nem kell pontsan egymás mellé illeszteni, mert az minden alkatrésznél külön lesz definiálva.

2. LÉPÉS: FÉNYKÉP ELKÉSZÍTÉSE

 • Tartsa a fényképezőgépet a fotózandó területtel szemben, hogy a téglalap oldalai a felvétel oldalaival a lehető legnagyobb mértékben párhuzamosak legyenek.
 • A felvételt min. 7MPixel digitális fényképezőgéppel kell készíteni (objektíves, nem  automata).
 •  A kamera távolsága a fotózott területtől tetszőleges, zoomolás megengedett.

3. LÉPÉS: FÉNYKÉP ELKÜLDÉSE

 • Ellenőrizze, hogy a fényképen a referencia téglalap teljes mértékben látható, nagysá-ga fel van tűntetve!
 • Ellenőrizze, hogy a kép éles, minden vonal jól látható!
 • Az eredeti fotó, korrektúra nélkül jpeg formátumban alkalmas a digitalizáláshoz!

4. LÉPÉS: SZABÁSMINTA DIGITALIZÁLÁSA

 • A beérkezett fényképeket ellenőrizzük ( keret látható, minden alkatrészen szerepel szálirány, darabszám és alkatrész neve)
 • Digitalizáljuk a szabásmintákat.

5. LÉPÉS: SZABÁSMINT ELKÜLDÉSE DIGITÁLIS FORMÁTUMBAN

Az elkészült szabásmintát az Ön által kért formátumba exportáljuk és elküldjük Önnek.

10 LEGGYAKORIBB KÉRDÉS A SZABÁSMINTA DIGITALIZÁLÁS SZOLGÁLTATÁS TÉMAKÖRBEN

Kérjük, fényképezze le a szabásmintákat az idmertetett módon, majd küldje el részészünkre a fényképeket. A szabásmintákat a CAD rendszer segítségével szkenneljük, majd elküldjük Önnek a szabásmintát digitális formában. A formátumot előre egyeztjük, hogy biztosan illeszkedjen az Ön által használt CAD rendszerhez.

Kérjük, fényképezze le a szabásmintákat az ismertetett módon, majd küldje el részészünkre a fényképeket. A szabásmintákat a CAD rendszer segítségével szkenneljük, majd elküldjük Önnek a szabásmintát digitális formában. A formátumot előre egyeztjük, hogy biztosan illeszkedjen az Ön által használt CAD rendszerhez.

Kérjük, jelöljön be minden alkatrészt, és különítsen el minden méretet modellenként szerint. Példa: Van egy terítékrajz, amely 4 modellt  tartalmaz, és mindegyik modellhez 5 méret tartozik. Kérjük, különítsen el minden méretet modellek szerint, és fotózza le úgy, hoyg a szabásmintáakt befoglaló keret látható legyen és ennek pontos mérete meg legyen adva.

Nem. Kizárólag online szolgáltató cég vagyunk. Szállítási címünk csak és kizárólag szállítási cím, nem leadó vagy átvevő pont. A meglévő szabásminták fényképeit elektronokus módon tudjuk fogadni és a feldolgozott szabásmintát is elektronikusn tudjuk visszaküldeni, igény esetén kinyomtatni.

Kérjük, olvassa el az alábbi szabásminta-digitalizálási szabályzatunkat:

Ez a szolgáltatás fénykép alapján történő digitalizálás. Az elkészült fotók alapján dolgozzuk fel a szabásmintát. A fényképeket egy keretben kell lefotózni digitális fényképezőgéppel. A fényképet egyénileg is el lehet készíteni, vagy fényképész segítségével. Bérmelyik fotóstúdió el tudja készíteni a megadott utasítésok alapján. Amennyibe Ön nem talál megfelelő partnert kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és ajánlunk Önnek más fényképészt.  Így megtakaríthatja  a szállítás költségét illetve a postaköltséget.

Íme 4 fő ok, amiért megéri igénybe venni szolgáltatásunkat.

 1. Professzionális digitalizálási szolgáltatások: Egy megbízható társasággal fog együttműködni, amely a szabásminta digitalizálásra szakosodott, és ezt a szolgáltatást több mint 10 éve nyújtja.
 2. Pontos szabásminta beolvasás: Valódi, pontos és tiszta digitális vonalak, amelyeket a piacon lévő legtöbb népszerű CAD program beolvashat
 3. Gyors körforgás: A szabásminta digitalizáló szolgáltatásaink a következő munkanapon feldolgozásra kerülhet, időt adva a szabásminták szériázására, a sablonok kivágására vagy a  ügyfél számára történő gyártásra.
 4. Árképzés: Áraink a legjobbak között vannak, ha nem a legkedvezőbbek az iparban az általunk kínált termékekre és szolgáltatásokra vonatkozóan.

Minden szabásmintáját digitalizálhatjuk a következő munkanapon. Ne feledje azonban, hogy mindig folyamatban van a munka, azaz más ügyfél szabásmintáival is foglalkozunk, amelyeket digitalizálni kell, tehát az időbeosztás az aktuálisan végzett munkák, valamint a szabásmintáik beérkezésének ideje függvényében történik.

 1. Kérjük kattintson az alábbi linkre, a mintadigitalizálási árlista megtekintéséhez!
 2. http://woocommerce-452560-1516141.cloudwaysapps.com/shop/szabasminta-digitalizalas
 3. A digitalizálási költség a  modellben megtalálható alkatrészek számától függ.

MI TESZ MINKET A LEGJOBB RUHAIPARI SZABÁSMINTA BESZÁLLÍTÓKKÁ?

Időt és pénzt spórolunk meg Önnek. Szolgáltatásainkat kifejezetten azok számára terveztük, akik szeretnék a tevezéssel mint a szabásminta készítéssel foglalkozni, de nincs hatalmas költségvetésük ahhoz, hogy beszerezzenek egy digitális CAD  rendszert..

Más, a miénkhez hasonló vállalkozások statikus, mindenki számára elérhető szolgáltatásokat kínálnak. Szolgáltatásainkat és termékeinket ügyfeleink egyedi igényeit szemelőtt tartva terveztük meg és fejlesztettük ki. Bízhat benne, hogy személyre szabott figyelmet fordítunk az Ön igényeihez, az előállítás előtt és azon túl is.

Az összes eszköz és technológia rendelkezésünkre áll az Ön számára, hogy divatterveinek  gyártás-előkészítését és gyártását elvégezzük.

Mindent átfogó ruházati üzleti platform vagyunk . Önnek nem kell összehangolni a gyártás-előkészítés és a gyértás lépései, ezt elvégezzük Önnek. Így minden lépés összehangban van a többi feladattal.

Main Menu

Üzenet küldése