fbpx
divattervezés szoftver

Divattervezés szoftver e-learning oktatása

Divattervezes szoftver e-learning kurzusának előnyei

Amennyiben a divattervezes szoftver, a  Grafis CAD e-learning kurzusa mellett dönt, időt és pénzt takaríthat meg, mivel nincs utazási idő és a szállásra sem kell  költenie. A online oktatáson való részvételhez csak egy erős internetcsatlakozás szükséges, ami nem kötött tarózkodási helyhez.

A tanuló egységek rövidebbek és hosszabb ideig terjedhetnek. Így a tartalmat újra és újra indíthatja , hogy a tartalomat könnyen el tudja sajátítani. Az időpontok között bőven van ideje gyakorolni a saját tempójában, és így a tanult anyag teljesen elsajátítható.

divattervezes szoftver

Divattervezes program oktatása

Az e-learning divattervezés szoftver alkalmazásának online oktatás, egy virtuális teremben zajlik. Ott láthatjuk az oktatót kamerán keresztül és így Önnek lehetősége van a tanárral és a csoport többi tagjával beszélgetni. Ebben a virtuális teremben, a tréner bemutatja az oktatási anyagot, és Ön kérdéseket tehet fel, mint egy hanyományos oktatáson.

Divattervezes program oktató videók

Az onine oktatás mellett, videók állnak rendelkezésre az elméleti tartalom elsajátításához. A videók az oktatás után a honlapra kerülnek feltöltére és a soron következő időpontig érhetők el.

Az oktatás előnye, hogy saját tempójában sajátíthatja el a tananyagot és kevés a kötött időpont az oktatásban.

Feladatok

Divattervezes program tanulása önállóan

Az Grafis CAD online távoktatásának másik része az önálló tanulás. Az online órákon kevés idő jut a ruhatervezés szoftver alkalmazásának gyakorlásra, ezért nagyon fontos, hogy az elsajátított tananyagot megismételje, gyakorolja a követkető alkalomig. A gyakorláshoz részletes leírások állnak rendelkezésére, amelyek nagy segítséget nyújtanak a tananyag elmélyítésében.

Divattervezes szoftver feladatmegoldásánál személyes visszajelzés

Minden kezdet nehéz; ezért Önnek lehetősége van az elkészült modellt ellenőrzésre elküldeni. Az oktató az ellenőrzi az elkészült modellt és videóüzenetben javaslatokat, javítási tanácsokat küld vissza a készítőnek.

Tananyag a divattervező program elsajátításához

A e-learning kurzushoz tartozó divattervezés szoftver alkalmazáshoz szükséges dokumentumokat e-mailban küldjük el Önnek. A dokumentációban saját jegyzeteknek is an hely biztosítva, így egy saját tudásához, kialakított jegyzetből tanulhat

A dokumentációban lehetüség van saját jegyzetek  helyet biztosítanak a jegyzetek és képezik az alapját az önálló tanulásra. A gyakorlatok követhetők részletesen, és van hely a saját magyarázatokkal. Ily módon, akkor fordítsd le a saját személyes hivatkozási munka során a Webinar.

Felvételek megtekintése

A honlapon az oktatás felvétele megtalálható és újra megtekinthető. Ha valamilyen okból nem tud rész venni az oktatáson, utólag is elérhető a felvétel.

Divattervzes szoftver e-learning információk a honlapon

Az honlap e-learning oldalán az oktatás minden adata elérhető; időpontok, témák letölthető videók. Ezen túlmenően, az oktatás kapcsolódásához tartozó link is itt

Itt találja linkeket és felvételeket, valamint naprakész információt a e-learning időpontjaival kapcsolatban.

Divattervezes szoftver e-learning kurzusának időpontjai

Az időpontok már az oktatás megrendelésénél ki vannak tűzve. Ez lehetővé teszi, hogy ezekben az időpontokban Önnek is ideje legyen az oktatáson való részvételre.

Részvételi oklevél

Ha Ön az e-learning oktatás teljes idejének legalább 80% -ban rész vesz, akkor tanfolyam végén egy részvételi igazolást kap a Grafis CAD divattervezés szoftver alkalmazának tanulmányairól.

További információért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel