fbpx

Varrodai technológia

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!

Funkcionális kompetencia

Vásárlás

 

Az együttműködés és az információ kulcsa az ellátási lánc értékének maximalizálásához.

Mivel a vállalatok rendszeresen szembesülnek a belső és külső környezetük megváltoztatásával történő megújítás és alkalmazkodás kihívásaival, a beszerzés szerepe a szervezeten belül egyre fontosabbá válik.

A beszerzésnek tökéletes a lehetősége az ellátási lánc összekapcsolására és a maximális érték potenciál kihasználá biztosítására. A digitalizálás által kínált lehetőségek tovább növelik ezt a potenciált, mivel lehetővé teszik a nagyobb átláthatóságot, valamint a jövőbeli forgatókönyvek elemzésének és előrejelzésének a lehetőségét.

A beszerzés a Ruha CAD vérben van. Tanácsadói nagy tapasztalattal rendelkeznek a beszerzési átalakítási projektek irányításában. És miközben tapasztalataikra és bevált gyakorlatokra támaszkodunk, felismerik, hogy minden vállalkozás átalakulási folyamata egyedülálló. A Ruha CAD gondos elemzéssel adaptálja ajánlatait az Ön céljainak és igényeinek megfelelően. Támogatást nyújt az Ön számra a megvalósítási szakaszban is, és a Ruha CAD Akadémia képzést biztosít annak érdekében, hogy az alkalmazottak rendelkezzenek a szükséges ismeretekkel az átalakulás megkezdéséhez!

Tanácsadás

Az Ruha CAD ügyfelek kompetens és egyéni tanácsokat kapnak a varrástechnológia, a ruhaipari gyártás és a folyamatok optimalizálása területén.

A tanácsadás kiterjed például, hogy melyik modell illeszkedik leginkább az Ön technológiai lehetőségeihez, ugyancsak ide tartozik a munkahelyi tervezés és a teljes varrásfolyamat optimalizálása.

A Ruha CAD egyedi megoldásokat kínál ügyfelei számára.

Main Menu

Üzenet küldése